,
Loading...

Begin 2019 is het Ondernemerscollectief Maritiem District opgericht binnen onze Stichting. Doel is om het Maritiem District aantrekkelijker te maken voor bewoners en bezoekers zodat zij hier meer tijd doorbrengen. Dit doet zij door met elkaar aantrekkelijke evenementen te organiseren of voor anderen te faciliteren. Daarnaast draagt ze zorg voor verdere gebiedsbranding middels met name social media.

Bent u ook gevestigd in het Maritiem District en werkt u graag samen met andere ondernemers? Sluit u dan aan bij het ondernemerscollectief! We komen graag even langs ter kennismaking en verdere uitleg!

IBIS HOTEL

Ibis Rotterdam City Centre is een trendy en modern hotel gelegen aan het water van de Wijnhaven. Het hotel ligt zeer centraal, maar rustig en beschikt over uitstekend openbaar vervoer (Station Blaak) en een betaalde openbare parkeergarage.  De ideale uitvalsbasis om Rotterdam te ontdekken. Op een steenworp afstand van het hotel liggen het Mariniersmuseum der Koninklijke Marine, de kubuswoningen en het Maritiem Museum. Ook op loopafstand op loopafstand zijn iconische bezienswaardigheden zoals de  Markthal,  Museum Boijmans van Beuningen, de Kunsthal Rotterdam en het Wereldmuseum.

WEBSITE

RIB EXPERIENCE

Voor groepen vanaf 8 personen bieden 4 verschillende tochten aan varierend in tijd van 15 t/m 60 minuten door Rotterdam en de havens. Bent u met minder deelnemers dan kunt u mee met de Big City Tour van 30 minuten of de Harbour Tour van 45 minuten.

HIGH Speed Harbour Tours
In een tocht die varieerd in tijd van 15 tot 60 minuten laten onze schippers u alles zien. Onderweg zullen zij af en toe het gas inhouden om meer te vertellen over wat u allemaal tegenkomt.

WEBSITE

HOT TUG

Midden in de winter op het water romantisch genieten van de zonsondergang, ontspannen stomend door de haven met vrienden en familie of met collega’s lachen midden in een ijskoud meer terwijl u zit in een warm bad.

De HotTug is ’s werelds eerste houtgestookte hot tub waarin u kunt varen of een sleepboot waarin u kunt baden. Vaar midden in de winter op een meer of rivier terwijl u geniet van een koud drankje en zit in dampend heet water – een werkelijk fantastische ervaring die u nooit zult vergeten!

WEBSITE

VESSEL 11

Lichtschip 11 is de originele naam van dit Britse lichtschip uit 1951, dat nu is aangemeerd in het hart van Rotterdam. In mei 2014 zijn we terug gegaan naar V11 haar oorspronkelijke afkomst door haar om te bouwen tot de eerste Britse gastropub in Nederland. Aan boord kan je genieten van typisch Brits pubfood samen met een huisgebrouwen bier, in onze gezellige woonkamer of op ons zonnige terras. We nodigen je uit om je onder te dompelen in de Britse cultuur, genoeg te eten, een klassieke cocktail te bestellen en te genieten van de vakantie vibes in het centrum van Rotterdam’s oude haven.

WEBSITE

H2OTEL

Het H2OTEL Boutiquehotel in de Wijnhaven

Midden in het centrum van Rotterdam ligt het H2OTEL, een drijvend hotel met 48 prachtige kamers. Stap aan boord en ervaar de unieke architectuur met al haar sfeervolle details. Geniet ’s ochtends van een uitgebreid ontbijtbuffet, vindt een plaats in de zon op onze drijvende terrassen en ervaar gedurende de dag de ontspannen sfeer in het hotel. ’s Avonds kunt u genieten van een heerlijk diner in onze eigen H2bistrO waar ons keukenteam onder leiding van chef-kok Willem iedere avond met verse producten de lekkerste gerechten bereidt.

WEBSITE

LOGEERBOOT

Slapen op een boot. Eten bij Hotel New York en shoppen in de stad. Aan boord van Logeerboot Visithor  beleef je Rotterdam op zijn best. Dicht bij het centrum, en de havens. In zijn vorige leven heette de boot Timmerbak 10 (1955), een werkschip dat voor de gemeente Rotterdam meewerkte aan de wederopbouw van de haven. Pensionering zat er niet in voor deze ‘geen-woorden-maar-daden’-schuit.

Na een liefdevolle metamorfose zijn er twee prachtige scheepse appartementen ontstaan.

 

WEBSITE


Facebook
Facebook
 

DEELNEMERS